Over ons

InjectieTools heeft ruim 30 jaar specialistische ervaring op het gebied van equipment en supplies voor de betonbouw en betonreparatie. Wij zijn dan ook op de hoogte van de nieuwste producten. Wilt u bestellen, maar heeft u een vraag of wilt u advies over een bepaald product in onze webshop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Uitgebreid assortiment

Tot ons uitgebreide assortiment equipment en supplies voor de betonbouw en betonreparatie behoren o.a.:

Injectie/groutpompen en compressoren
O.a. injectiehandpompen, injectie-membraanpompen, pneumatische injectiepompen en complete injecteersets.

Injectiepomp-onderdelen
O.a. revisiesets voor injectiepompen, revisiesets voor membraanpompen en diverse losse onderdelen voor pompen.

Injectietoebehoren
O.a. diverse injectiepakkers, vlinderpakkers, slaginjectiepakkers, hamerboren, haakse schuifkoppen en injectieslangen.

Piston en Worm pompen
De Pompen met hoge toegevoegde waarde zijn uniek in ontwerp, hoge prestages, energiebesparing en gaan lang mee.
Dit zijn unieke eigenschappen van dit merk en daarom door ons gekozen.

Waterkerende systemen
O.a. PC Leakplug, PC Aquadrygel, PC Elastowell zwelbanden, PC Injectra sets, vlinderpakkerinjectiesysteem, vulslangen voor injectiesysteem en diverse koppelstukken.

Injectievloeistoffen
O.a. Injectiepompreiniger, Injectiehars, Poly-acrylaatgel, niet-ontvlambare concerveringsproducten en readyfoam.

Overige injectieproducten
O.a. lekbakken, groutzakken, groutzakklemmen, maatbekers en voorraadbekers.


Onze visie

Gebaseerd op onze ruim 30-jarige specialistische ervaring op het gebied van injectie-equipment en supplies voor de betonbouw en betonreparatie leveren wij uitsluitend duurzame topkwaliteitsproducten met CE-keurmerk. Onder meer dankzij een permanente Research & Development onderscheiden de door ons geleverde injectievloeistoffen en bijbehorende producten zich door een hoogstaande technologische kwaliteit.

Snelle levering

Uit ervaring weten we dat er vaak enige spoed is bij betonreparatie/renovatie-projecten. We zijn er dan ook volledig op ingericht om snel te kunnen leveren. Voorraadproducten die voor 15.00 worden besteld worden door ons dezelfde werkdag verzonden en vervolgens door onze vaste bezorgdienst binnen 24 uur geleverd in een doosverpakking. Dat kan bij u ‘aan huis’ (bij uw bedrijf). Desgewenst leveren we uw bestelling ook af op de locatie waar het werk uitgevoerd moet worden. Wilt u dat uw bestelling sneller dan binnen 24 uur na bestelling wordt geleverd? Ook dat is vaak mogelijk. Neem hierover contact met ons op. Samen komen we tot een passende oplossing.

Direct Service: levering binnen 1 uur

Heeft u haast of is er een calamiteit? Maak dan gebruik van onze Direct Service. Geef uw bestelling telefonisch door via 030.34.00.005, bestel via Whatsapp (06-19580422) of stuur ons een e-mail met uw bestelling. Wij leveren vervolgens binnen 1 uur, in heel Nederland.

24/7 Calamiteitenservice

Een calamiteit is natuurlijk nooit uit te sluiten. Heeft u een calamiteit op uw werk met uw injectie-equipment, injectievloeistoffen en/of materieel en wilt u producten uit onze webshop direct geleverd hebben op uw werk? Of wilt u bij een defect aan uw injecteerapparatuur gebruik maken van onze bruikleenservice? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dat kan ook ‘s avonds of in het weekend. Want onze calamiteitenservice is 24/7 paraat. Bel 030.34.00.005.

Vaste bezorgpartner

Om u te verzekeren van een snelle levering werkt InjectieTools samen met een gespecialiseerde vaste bezorgpartner. Voorraadproducten in ons centrale magazijn in Soest die voor 15.00 uur worden besteld, worden dezelfde dag verzonden en vervolgens binnen 24 uur in een doosverpakking afgeleverd door onze vaste bezorgpartner.

Whatsapp servicekanaal: 06-19580422

Heeft u met spoed behoefte aan technisch advies? Bijvoorbeeld omdat u tijdens opname of de uitvoer van werkzaamheden uitdagingen bent tegengekomen? Maak dan gebruik van ons Whatsapp servicekanaal. App uw uitdaging/vraag inclusief foto’s naar 06-19580422. Wij voorzien u dan kosteloos van een passend technisch advies en kunnen een product vrijwel altijd direct uit voorraad leveren (afhalen of bezorgen).

Winkel voor direct afhalen

Heeft u haast? Of wilt u ter plekke product-advies? Of gewoon even technisch bijpraten? Kom het door u gewenste product dan op werkdagen tussen 07.00 en 19.00 afhalen in onze winkel in Soest: Weteringpad 112-114 3762 EZ, telefoon 030.34.00.005. Een afspraak maken is niet nodig. We kunnen altijd direct uit voorraad leveren.