InjectieTools heeft ruim 30 jaar specialistische ervaring op het gebied van equipment en supplies voor de betonbouw. Wij zijn dan ook op de hoogte van de nieuwste producten. Wilt u bestellen, maar heeft u een vraag of wilt u advies over een bepaald product in onze webshop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Uitgebreid assortiment

Tot ons uitgebreide assortiment equipment en supplies voor de betonbouw behoren o.a.:

Injectie/groutpompen en compressoren
O.a. injectiehandpompen, injectie-membraampompen, pneumatische injectiepompen en complete injecteersets.

Injectietoebehoren
O.a. diverse injectiepackers, vlinderpackers, slaginjectiepackers, hamerboren, haakse schuifkoppen en injectieslangen.

Injectievloeistoffen
Uitgebreid assortiment duurzame PU-harsen, EP-harsen en gels van hoogstaande technologische kwaliteit.  

Waterkerende systemen
O.a. PC Leakplug, PC Aquadrygel, PC Elastowell zwelbanden, PC Injectra sets, vlinderpackerinjectiesysteem, vulslangen voor injectiesysteem en diverse koppelstukken.

Overige producten
O.a. lekbakken, groutzakken, groutzakklemmen, maatbekers en voorraadbekers.


Onze visie

Gebaseerd op onze ruim 30-jarige specialistische ervaring op het gebied van injectie-equipment en supplies leveren wij uitsluitend duurzame topkwaliteitsproducten. Onder meer dankzij een permanente Reseach & Development onderscheiden de door ons geleverde injectievloeistoffen en bijbehorende producten zich door een hoogstaande technologische kwaliteit.   

Snelle levering

Uit ervaring weten we dat er vaak enige spoed is bij reparatie/renovatie-projecten. We zijn er dan ook volledig op ingericht om snel te kunnen leveren. Voorraadproducten die voor 15.00 worden besteld worden door ons dezelfde werkdag verzonden en vervolgens door onze vaste bezorgdienst binnen 24 uur geleverd in een doosverpakking. Dat kan bij u ‘aan huis’ (bij uw bedrijf). Desgewenst leveren we uw bestelling ook af op de locatie waar het werk uitgevoerd moet worden. Wilt u dat uw bestelling sneller dan binnen 24 uur na bestelling wordt geleverd? Ook dat is vaak mogelijk. Neem hierover contact met ons op. Samen komen we tot een passende oplossing.

24/7 Calamiteitenservice

Een calamiteit is natuurlijk nooit uit te sluiten. Heeft u een calamiteit op uw werk met uw injectie-equipment, injectievloeistoffen en/of materieel en wilt u producten uit onze webshop direct geleverd hebben op uw werk? Of wilt u bij een defect aan uw injecteerapparatuur gebruik maken van onze bruikleenservice? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dat kan ook ‘s avonds of in het weekend. Want onze calamiteitenservice is 24/7 paraat. Bel 030.34.00.005.  

Vaste bezorgpartner

Om u te verzekeren van een snelle levering werkt InjectieTools samen met een gespecialiseerde vaste bezorgpartner. Voorraadproducten in ons centrale magazijn in Soest die voor 15.00 uur worden besteld, worden dezelfde dag verzonden en vervolgens binnen 24 uur in een doosverpakking afgeleverd door onze vaste bezorgpartner.

Winkel voor direct afhalen

Heeft u haast? Of wilt u terplekke product-advies? Of gewoon even technisch bijpraten? Kom het door u gewenste product dan op werkdagen tussen 07.00 en 19.00 afhalen in onze winkel in Soest: Oostergracht 6, 3763 LZ, telefoon 030.34.00.005. Een afspraak maken is niet nodig. We kunnen altijd direct uit voorraad leveren.