Resultaat 1–21 van de 177 resultaten wordt getoond

Injectiepacker – 10x 110 mm met klep (30 stuks) kogelnippel eendagspacker.1 Dags Injectiepacker maakt het mogelijk dat injectie werk in één dag wordt afgerond. Injectienippel met terugslagklep!

Bouwlijm is eenvoudig aan te brengen. De lijm aanbrengen over de hele lengte van de zwelband en kortstondig aandrukken. Bouwlijm is bestand tegen alle weersomstandigheden, heeft een hoge hechtkracht, snelle huidvorming en uitharding voor een efficiënte fixatie van zwelbanden op beton en steen. Zelfs in vochtige omstandigheden kunt u na enkele uren weer verder.

Hand injectiepomp: werkdruk 0-250 Bar, gewicht 3,5 kg.

Revisieset InjectieTools handplunjerpomp plunjergedeelte. Onderdelen ook los te bestellen.

Revisieset InjectieTools membraan-injectiepomp. Per set te bestellen.

Hand injectiepomp: werkdruk 0-250 Bar, gewicht 3,5 kg., inclusief voorslang en grijpkopnippel.

Hand injectiepomp: werkdruk 0-250 Bar, gewicht 3,5 kg. Inclusief manometer en voorslang met vlakkopnippel

Hand injectiepomp: werkdruk 0-250 Bar, gewicht 3,5 kg. Inclusief manometer en voorslang met grijpkopnippel.

Revisieset InjectieTools membraan-injectiepomp. Per set te bestellen.

Polybar zwelbanden zijn voorzien van een zwelvertragende coating. Hydrofiele zwelband met uitstekend zwelvermogen op basis van synthetisch rubber voor de preventieve waterafdichting van constructievoegen. Polybar behoudt zijn eigen vorm na veelvoudige nat/droog cycli. Speciaal ontwikkeld om trager te zwellen in regenachtige omstandigheden. Polybar kunt u fixeren met zwelpasta of bouwlijm.

Revisieset InjectieTools handplunjerpomp pompgedeelte. Onderdelen ook los te bestellen.

167,04
13,92 per stuk

Zwelpasta is een ééncomponent, polyurethaan gebaseerde kleefpasta voor op ruwe ondergronden. Na contact met water kan dit hoogwaardige actieve hechtmiddel tot 450% van zijn originele volume zwellen. Kan gebruikt worden in combinatie met zwelband Polybar. Kortstondig aandrukken van de zwelband na aanbrengen van de zwelpasta, verzekert optimaal contact met de ondergrond en garandeert een optimale hechting.